Bilder

Bodø Barents Cup 2021

 

 

Den første helga i Oktober dro vi av gårde med natt-tog til Bodø. Dette ble en meget lang og hyggelig tur, variert med søvnkvalitet og ro. Da vi var vel framme i Bankgata flerbrukshall, var det rett på innveiing for de store og rett ut i kamp for våre tre yngste reisefeller, Emma, Maksim og Petar. Alle tre gjorde et godt stevne og det ble bronse på Emma, gull på Maksim og sølv til Petar.

Deretter ble det kamper på Eva, Dorde, Mihailo, Shuja og Joma. Alle jobbet hardt og det ble gull på Eva, bronse på Dorde, sølv til Shuja og dessverre ble det ingen medaljer på Mihailo og Joma som begge stod på og hadde noen fine kast og kamper.

 

Stevnet ble en kjempesuksess og alle var godt fornøyde. Senere på kvelden ble det en tur ut på Burgasm for å spise en velfortjent burger og så komme seg på skolen hvor vi skulle installere oss for natten. Noen falt til ro med en gang etter en hard natt på tog og mye god stevne-aktivitet deretter, mens noen valgte å være litt oppe og sosialisere seg med de andre tre klubbene som var på skolen med oss.

Søndagen startet med nedpakking av soveutstyr og klær og så bar det rett på treningssamling styrt av Carin Hamnlund (utviklingsansvarlig NJF). En utrolig givende og god treningssamling, vi må være utrolig stolte av ungdommene våre som gjør et utrolig godt inntrykk på alle de møter. Hardest på matta, og ordentlig snille og gode utenfor. Bodø stod for en god lunsj i mellom de to øktene og når alt var ferdig, var det å komme seg av gårde på flyplassen og vente en stund på forsinket fly. Alle var i godt humør selv etter en litt rufsete flytur og har bare hørt god-ord om turen siden.

 

Dette frister til gjentagelse, og førstkommende helg er det klart for landstevne for tre av våre ungdommer, Eva, Emma og Robin.

 

Lykke til.