Treningssamling med OL- og VM-medaljevinner Anaysi Hernandez på Levanger

Deltagere på treningssamlingen fra Nidaros på lørdagen.

Helga 23-25 februar hadde Trøndelag stofint besøk da OL- og VM-medaljevinner Anaysi Hernandez fra Cuba stilte som hovedtrener på en treningssamling i Levanger judoklubbs regi. I og med at det var vinterferie, var det tilbud om flere treninger både fredag, lørdag og søndag, og de omlag 85 deltagerne deltok på noen eller alle treningene. I tillegg til deltagelse fra de fleste Trønderklubbene, kom det også deltagere fra Mosjøen og Mo i Rana.

Nidaros stilte med et knippe spreke barn og ungdommer. I tillegg deltok flere av trenerne på noen av dagene. Felles for alle var at de var kjempefornøyd med samlingen. Anaysi Hernandez viste flere fine teknikker oppe og nede, og noen av dem er ikke spesielt godt kjent i Norge og kan med hell brukes i kommende konkurranser og gi motstanderne noen overraskelser.

På lørdagen var det ikke mindre enn tre treninger med forholdsvis høyt nivå, og det var imponerende å se at flere av våre deltagere hang med helt til kl. 19.30 da siste trening ble avsluttet. Noen returnerte da til Trondheim, mens andre deltok på en festmiddag sammen med deltagere fra de andre klubbene.

Samlingen ble avsluttet på søndagen med at Anaysi Hernandez viste frem sin sølvmedalje fra OL og lot alle deltagerne få se og holde i en ekte OL medalje mens hun ga noen gode råd i forhold til hva som kreves for å nå et OL-nivå i judo.

Takk til Levanger JK for et flott tiltak nok en gang gjennomført med stil (og god servering)!

Stappfull dojo på lørdagen under treningssamlingen.