Sprek gjeng på Lag NM lørdag 14. november

Vårt spreke mix-lag besto av Ingebjørg (innlånt fra Levanger JK), Tone, Vidar, Thomas og Espen. Foto: Facebook

Vårt spreke mix-lag besto av Ingebjørg (innlånt fra Levanger JK), Tone, Vidar, Thomas og Espen. Foto: Facebook

For første gang på mange år stilte vi med lag i et Lag NM i judo. Årets Lag NM gikk denne gang av stabelen i Asker, og samlet 22 lag i de forskjellige junior- og senior-klassene. Nidaros JK stilte denne gang med lag i Mix-Senior, der det tre lag stilte. På laget hadde vi Espen, Tone, Thomas, Vidar og Ingebjørg (som var innlånt fra Levanger JK). Til tross for god kjemping og hederlig innsats ble det ingen medalje på laget. Det viktigste denne gangen var imidlertid å få et lag på bena og delta. Målet videre er å komme sterkere tilbake neste år, både med herre og mix lag.

Det ble imidertid NM bronsje til klubben i og med at Espen var utlånt til Bodø JK’s seniorlag. Dette laget kjempet seg frem til en flott bronsjemedalje i en klasse som samlet hele seks lag.

espen makikomi

Espen kaster en solid Soto makikomi under helgas NM. Foto: Judobilder.org

Espen bronsje

Stolt bronsjemedaljevinner Espen som tok medalje som utlånt judoka på Bodø JK’s lag.

I forbindelse med helgas NM gikk trener Zygimantas opp til Dommer A-lisens, som er den høyeste nasjonale dommerlisensen. Zyimantas beso prøven og Trondheim har nå fått en toppdommer.

Avslutningsvis kan vi nevne at regionslagsamarbeidet mellom Levanger, Namsos og Trondheim  førte til gull i u18 jenter, gull i u18 mix, sølv i u18 gutter og bronse i u21 gutter. Forhåpentligvis vil også vi bidra med utøvere på fremtidige regionslag.

Vi gratulerer trener Zygimantas med bestått Dommer A-lisens under helgas NM. Foto: Zygimantas' Facebookside.

Vi gratulerer trener Zygimantas med bestått Dommer A-lisens under helgas NM. Foto: Zygimantas’ Facebookside.