Sølvmedalje til Morten under Copenhagen Open 2018

Sølv til Morten etter å ha slått utøvere fra Tyskland, Georgia og Nederland. Kun Gustav fra Judokwaien ble for sterk i finalen.

Det ble en imponerende sølvmedalje på Morten under årets Copenhagen Open som gikk av stabelen i Påska. Dette er et stort stevne som samlet nærmere 600 utøvere fra 12 land. I U18 – 55 kg stilte 15 utøvere fra 8 forskjellige land. I første kamp slo Morten en Tysker etter to Waza ari kast. I neste runde møtte han en svartbelter fra Georgia. Her imponerte Morten med et flott Ipponkast halveis i kampen. I semifinalen møtte Morten en sterk Nederlender. Også her gikk Morten seirende ut med to Waza ari kast. I finalen ventet treningskammerat Gustav Brovold fra Trondheim judokwai. Gustav ble for sterk også denne gang, og gikk seirende ut av finalen. Vi er imidlertid kjempefornøyd med sølv, og det må nevnes at Morten hadde den tøffeste puljen, noe som bekreftes ved at begge bronsjemedaljevinnerne var blant dem Morten hadde slått ut.

Morten kaster.

Morten stilte også i U21, men hadde ikke dagen og gikk på to litt irriterende tap og endte opp med en fjerdeplass. Han avsluttet imidlertid med et imponerende Ipponkast i sin siste kamp.

Morten møtte en svartbelter fra Georgia i andre kamp og vant på et perfekt Ipponkast.

På søndagen var det treningssamling med nærmere 350 deltagere. Her fikk Morten og de andre Trønderne flott matchtrening mot en rekkke flinke ungdommer fra hele Europa.

Morten på treningssamling sammen med en flink utøver fra Nederland.

Vi reiste sammen med troppen til Trondheim Judokwai som sopte med seg en rekke medaljer (se resultatlista under) og vi vil rette en stor takk til Erlend Brovold for topp coaching under stevnet og til utøverne og foreldrene som stilte opp som heiagjeng under Mortens kamper. Forza Trondheim!

Copenhagen Open 2018 – resultater

Mange på matta under treningssamlingen.

Alle utøvere samlet under Copenhagen Open og treningssamling 2018.