Rostencup 2016 ble en storsuksess!

Fornøyde barneutøvere etter premieutdelingen i U11 og U13.

Fornøyde barneutøvere etter premieutdelingen i U11 og U13.

Rostencup 2016 gikk av stabelen med nesten 115 deltagere i Åsveihallen på Byåsen lørdag 16. april. Vi stilte med 22 utøvere som kjempet mange flotte kamper i løpet av lørdagen. Judoglade barn og ungdommer stilte fra Bodø JK, Namsos JC, Levanger JK, Trondheim JK, Nidaros JK, NOR IL Judo og Sanstad JK. Spesielt morsomt var det med deltagelse fra de to siste klubbene, som er forholdsvis ferske i Midt Norge. Rostencup er en del av Judokarusell Midt, og utøvere som deltar på alle de fire stevnene som utgjør judokarusellen vil få en flott judostatue som bevis på innsatsen (det er planer om et femte stevne i Ålesund til høsten, og da vil pokalen blir utdelt hvis man har deltatt i fire av fem stevner).

Morten tok gull i U15 minus 56 kg etter flere harde kamper.

Morten tok gull i U15 minus 56 kg etter flere harde kamper.

selma

Det ble gull på Selma i en av U18 klassene.

For å arrangere et slik stevne for en forholdsvis liten klubb som vår, kreves det mange, gode hjelpere.Denne gangen stilte en rekke utøvere og foreldre opp og hjalp til før, under, og etter stevnet. En stor takk til alle sammen! Vi vil i tillegg fremheve Eva og Gustav Isaksen fra Trondheim Judokwai, som også ga uvurderlig hjelp i forbindelse med stevnet. Takk også til Tonje Mathisen fra Trondheim Judokwai ledet oppvarmingen av et hav av barn i starten av stevnet. Takk til alle dommerne som stilte opp for oss. Takk også til Rema 1000 på Byåsen som sponset oss med flere kasser frukt som ble delt ut gratis til deltagerne på stevnet. Et flott og sunt tiltak!

Tilbakemeldingene vi har fått i forbindelse med stevnet er kun positive, og vårt inntrykk er at både utøvere, dommere og publikum hadde en flott judodag i Åsveihallen. Noen læringspunkter har vi notert oss og som vi tar med oss til Rostencup 2017.

Resultater for U15 og U18

Velkommen til Rostencup 2017!

container innbrudd

Krise under fredagens mattebæring da kontainerlåsen var rustet. Stor takk til Inger Lise som hentet «innbruddsverktøy» og alle som bisto med å få opp låsen. Det ordnet seg til slutt.

dugnad1

Mattebæringen gikk kjapt og greit denne gangen takket være godt oppmøte og en hall der det bare var å bære mattene rett inn i hallen fra kontaineren.

dugnad2

Fredags kveld og vi er nesten klar for lørdaens stevne. Takk til alle som hjalp til!

tekniske konger

Tekniske guruer Jan Ivar og Tore sjekker utstyret før Rostencupen. Stevnet ble gjennomført uten noen store tekniske problemer.