Landstevnet 2021

Da er vi vel hjemme etter en flott helg i Ippons lokaler i Nadderudhallen Bærum.

Denne gangen var det tre Nidarosinger, Eva, Emma og Robin, som dro avgårde. Vi kjørte nedover på Fredag 15 Oktober, installerte oss i dojoen og hadde en god natts søvn for det var rett på Lørdag morgen med innveing og konkurranser.

Stevnet var veldig godt gjennomført. Mye bra judo og se. Mange engasjerte publikummere og masse liv og leven.

Våre tre ungdommer gjorde god figur og vi kan være stolte av dem. Robin stod i det og vant dessverre ingen kamper, men holdt godt, tøft å bli med. Eva vant alle sine kamper og tok gull, det samme gjorde Emma. Meget godt jobbet, det var tøffe og harde kamper.

Etter stevnet var det felles pizza-buffet, saft og deretter svømmehall, kjempepopulært for en sliten gjeng. Her var det sosialt, de fikk nye bekjente og traff gamle venner. Det var stille før 23:00 i hallen.

Dagen etter var det treningssamling i regi av Trond Gubberud og NTG, mye god læring, mye varierte sparre-partnere og sosialt for oss foresatte også. Felles lunsj i mellom de to øktene. Etter endt trening var det bare å pakke sammen, ta buss for tog til Hamar og så tøffet vi tilbake til Trondheim i godt tempo. Etter å plassert slitne ungdommer i seng så må jeg si at helga var meget god, Judo er gøy.