Gullmedalje til Gregor i Swedish Open Judo Masters Championships 2014

gregor

Imponerende gullmedalje til Gregor under helgas Swedish Open Judo Masters Championships 2014.

Det ble ble gullmedalje til vår egen Gregor under helgas internasjonale veteranstevne Swedish Open Judo Masters Championships 2014. Gregor gikk til tops i klassen M3 73 kg etter et utrolig flott Ipponkast på sin finske motstander i finalen (det gikk et sus i gjennom salen da han kastet). Gregor tapte mot sistnevnte finne i sin første kamp, men vant sine øvrige kamper i stevnet med flere kast som imponerte tilskuerne i salen. Dette var Gregors første stevne på 14 år og vi kan trygt fastslå at han overbeviste i comebacket. Vi ser frem til å se Gregor i flere stevner i tiden som kommer.

Med til Sverige var også Espen. På grunn av sammenslåing av de tyngste klassene i Espens aldersklasse måtte han møte et fjell av en motstander i første kamp. Espen gikk optimistisk på med en sterkt Soto makikomi, men det at denne ikke beveget motstanderen i hele tatt, sier litt om styrke (og vekt) forholdet. Espen tapte deretter mot han som ble vinner i klassen og fikk rekvalifisering. I rekvalifiseringens første kamp overbeviste Espen med to Waza ari kast og seier. Belønningen for dette ble imidlertid en ny kamp mot kjempen fra første kamp. Espen kjempet tappert og var svært fornøyd med å ha kommet seg ut av et holdegrep og faktisk snudd kjempen, men tap ble det til slutt. Espen endte dermed opp med en 7. plass.

Espen og Gregor hadde også med seg sin gode veterankompis og reisekompanjong Lars Erik Bjørås (Levanger JK) til Sverige. Lars Erik kjempet godt i sine kamper, men endte med to tap.

Neste utfordring for veteranlaget blir EM i Praha i juni.

veteraner

Veteranlaget som deltok på helgas internasjonale veteranstevne i Sverige. F.v. Gregor, Lars Erik (Levanger JK) og Espen.