Gull- og sølvmedaljer under Åpent Trøndersk Mesterskap (Norgescup)

Det ble gull på Filip under helgas Åpent Trøndersk Mesterskap i Levanger i klassen U15G42. Dette er et Norgescupstevne og dette var Filips første seier Norgescupen. En imponerende prestasjon!

filip kaster 1

Filip kaster motstanderen bakover med en O uchi gari.

Sterk innsats også fra Edvard, som tok en sølvmedalje i senior minus 90 kg. Han ble kun slått av stevnets ubestritte mester, Henrik Reitan, som tok hele tre gullmedaljer.

edvard kaster1 justert

Edvard scorer Ippon med Uchi mata

Espen tok også sølvmedalje i tungvektsklassen etter en seier og et tap. Tapet kom mot Rune Enget, som også tok sølv i åpen klasse. Sin neste kamp vant Espen etter først å ha kastet og deretter beseiret motstanderen med en solid holdegrep.

Vidar deltok i en tøff klasse og gikk på et par tap, men revansjerte seg med en fin seier mot en brunbelter. Dette ga en femte plass til slutt.

Trener Gregor var også med til Levanger og hans gode råd fra sidelinja bidro til helgas fine resultater.

Stevnet i Levanger samlet nesten 160 deltagere fra 21 klubber fra Norge og Sverige. Basert på antall deltagere gjorde Nidaros Judoklubb en sterk innsats i årets største stevne i Midt-Norge.

filip kaster 2 justert

Filip scorer Ippon på et sterk Tani otoshi kast.

espen og edvard premie

Fornøye medaljevinnere i seniorklassene.

vidar

Vidar møtte bl.a. Levangers Lars Erik Bjørås, men måtte se seg slått av Bjøråas i denne kampen til tross for sterk innsats.

espen holder

Når Espen først kommer inn i et holdegrep slipper han ikke. Her sitter motsanderen fast i en Kuzure kesa gatame.