Gratulerer med halvgraderinger til 29 barn tirsdag 02.12.14

gradering021214_1

Fornøyde barn etter halvgradering til gult og oransje belte. Flankert av trenerne Solveig, Morten og Farhad.

Tirsdag 2. desember var det gradering på barnepartiene. Denne gang skulle nybegynnerne halvgradere seg til gult belte, mens barn videregående hadde halvgraderinger til oransje og grønt belte. Under en halvgradering viser utøverne cirka halve pensum til graden de skal opp til. Halvgradering markeres med en farget tapebit rundt ene enden av beltet. Senere går utøverne opp til helgradering og viser resten av pensum til beltet. De får da et nytt belte med den nye graden.

gradering021214_2

Eskild, Eva og Aref besto halvgradering til grønt belte. Her sammen med hovedtrener Farhad.

Ikke mindre enn 29 barn var i aksjon denne kvelden. Dette er en av de største gradereringene i klubbens historie. Dette lover godt for rekruttering og klubbens fremtid. Vi håper å se alle sammen på helgradering i midten av vårsemesteret.

gradering021214_3

Det var sjeldent fullt på tribunen under dagens gradering da mange foreldre og andre interesserte hadde tatt turen ned i kjelleren på Rosten skole for å bivåne graderingen.

Mange foreldre og andre interesserte hadde møtt opp for å se på graderingen og det var nesten like fullt på tribunen som det var på matta.