Godt nyttår og takk for innsatsen i 2013!

Da er 2013 straks historie. Når vi ser tilbake så har 2013 vært et godt år med god utvikling i klubben og mange gode sportslige resultater. Men det har også vært mange utfordringer, hvor oppbyggingen av dojoen etter vannskaden antakelig har vært blant de største.

Jeg har innehatt vervet som nestleder i klubben frem til sommeren, og som leder siste halvdel av året. Totalt har jeg vært med i klubben i kun to år, og har derfor ikke all verden med erfaring innenfor judo. Men gjennom disse to årene har jeg fått litt innblikk i all den innsatsen som mange legger ned for å gjøre det mulig å drive en klubb som dette. Og det er mange som har gjort seg fortjent til en takk!

Men aller først vil jeg trekke frem Tom Christian Myrvold som vinner av Norgescup 2013 i klassen ungdom U15 Gutter! Samtidig vil jeg nevne Benjamin Myrvold som fikk 7. plass i samme klasse. Gratulerer begge to med strålende innsats. Dette står det respekt av!

Rolf Arne Johnsen etter mottak av æresmedlemsskapet

Rolf Arne Johnsen etter mottak av æresmedlemsskap i Nidaros Judoklubb.

I sommer flytta Rolf Arne, vår hovedtrener i mange år sørover. Og med ham mistet vi en svært godt likt trener og en dyktig judoinstruktør. Rolf Arne har vært med i klubben siden oppstarten i 1985 og har fungert i de fleste roller i klubben både i styre og på trening. Rolf er en ekte ildsjel og vi kan nok takke Rolf for at klubben vår fortsatt eksisterer i dag. For denne innsatsen mottok Rolf Arne i 2013 æresmedlemskap i Nidaros Judoklubb. Vi ønsker deg og din familie lykke til videre i Langesund. Og så er du selvfølgelig når som helst velkommen på besøk til Nidaros Judoklubb.

Jeg vil også benytte anledningen til å takke alle våre trenere for en strålende innsats i året som har gått. Hver uke, hele året gjennom, legger dere ned et stort antall timer for at både store og små skal få oppleve gleden ved å trene judo. Dere skal vite at vi setter svært stor pris på jobben dere gjør og at den har stor betydning for mange store og små judoutøvere. Tusen takk skal dere ha!

I løpet av året har vi også fått et nytt tilskudd på trenersiden i klubben; Grzegorz Dembicki fra Polen. Og etter hvert har vi lært å kjenne Grzegorz som en særledes kompetent judoutøver og en meget dyktig trener. På vegne av alle medlemmer vil jeg si at vi er svært glade for at du har kommet til klubben vår, og vi håper selvfølgelig at du vil være med oss videre også i fremtiden. Vi håper å kunne gi en mer utfyllende presentasjon av Grzegorz ved en senere anledning.

Jeg vil også takke de foreldre som har stilt opp som sjåfører, lagledere, mattebærere, sittet i sekretariat og ved innveiing, eller som har bidratt i styrearbeid. Uten deres hjelp har det vært vanskelig å drive en klubb eller å gjennomføre Trøndercup slik vi gjorde sammen med Trondheim Judokwai og NTNUI Judo. Og til dere som har vært publikum – ingenting er mer motiverende enn at noen vil se på oss!

På grunn av arbeidet med å rette opp skadene etter vanninntrengingen i vår gamle dojo, måtte vi starte 2013 med trening i Rostenhallen. Men på tross av trange treningsforhold, var det godt oppmøte og god stemning på treningene. Vi er glade for at vi ved inngangen til 2014 er tilbake i vår gamle dojo igjen.

Selv om vi kanskje kan se tilbake på et noe utfordrende år i 2013, med oppbygging av dojo, og endringer i både trenergruppa og styret, så ser jeg nå at vi er i ferd med å skape et fundament vi kan bygge videre på i 2014. Jeg tror 2014 kan bli et år med videre positiv utvikling av klubben.

Med dette vil jeg på vegne av alle i styret takke for det året som har gått, og samtidig ønske alle våre trenere, medlemmer og foreldre et riktig godt nytt judoår!

 

Jan Ivar Vik

Styreleder Nidaros Judoklubb