Godt besøkt voksenparti denne uka :)

voksentrening1

Lars Tande Kyllingtstad (2. Dan) fra NTNUI Judogruppa var kveldens gjestetrener. Her demonstreres en snuing av uke i benk inn i holdegrep.

Det er ikke bare barn som trener i Nidaros judoklubb. Klubben har også mange aktive voksne utøvere og på tirsdagen var det rekordoppmøte med nesten 25 utøvere på matta. De voksne utøverne i klubben er en fin blanding av erfarne og ferske utøvere. I sistnevnte kategori er det flere foreldre som har blitt med etter at barna startet med judo. Blant de erfarne har vi flere utøvere som har en lang judokariere bak seg, men som av forskjellige årsaker har hatt en kortere eller lengre pause fra judoen. Vi er veldig glade for at disse nå har valgt vår klubb for sitt comeback på judomatta, og vi forsøker å legge til rette for voksne som har lyst til å trene judo igjen. Har du drevet med judo tidligere og har lyst til å begynne igjen, ta kontakt med oss.

Tirsdagens trening ble ledet av gjestetrener Lars Tande Kyllingstad (2. Dan) fra NTNUI Judogruppa som demonstrerte en inngang til kastet Sasae tsuri komi ashi og en snuing inn i holdegrep. Vi satser på å invitere både Lars og andre gjestetrenere i fremtiden for å få variasjon og inspirasjon.

voksentrening2

Folksomt på matta. Det er sjeldent at det er nesten kø under oppvarminga.