Flott innsats og fire medaljer under Åpent TM (Norgescup) på Levanger 25/4-15

Sølv til Morten i U15 og bronsje til Annie i U18 under helgas åpne Trønderskemesterskap i LevangerNidaros Judoklubb stilte med fem deltagere i helgas åpne Trønderske mesterskap i Levanger. Stevnet, som også er et Norgescupstevne, samlet cirka 130 utøvere fra hele Norge og fra Sverige. Våre utøvere dro hjem med fire medaljer og en femteplass, noe vi er svært fornøyde med. Morten tok sølv i U15 (-46 kg), mens Annie hentet hjem en bronsjemedalje i U18 (-57 kg). Begge var debutanter i Norgescupsammenheng, og viste imponerende innsats både i kampene de vant og de som de tapte. I seniorklassen ble det sølv til Espen i +100kg, mens Even fikk en bronsjemedalje i -90kg. I sistnevnte klasse ble den en femteplass på Thomas, til tross for hard kjemping og to seiere innledningsvis. Dette var nok stevnets tøffeste klasse.

Arrangementet i Skognhallen gikk greit unna uten noen store forsinkelser, og er en bekreftelse på at vi har utøvere som kan gjøre det bra også i nasjonal sammenheng.

Resultater fra Åpent TM finnes på hjemmesiden til Levanger JK

TM Even1

Even er klar.

TM Even2

Even tar tak.

TM Even3

Even får en flyvetur.

TM Even4

Even er blid etter å ha vunnet sin kamp og sikret bronsjemedalje.

TM premiutdeling Annie

Premiutdeling i U18 (-57 kg) der Annie tok bronsjemedalje. På pallen var det flere Norgesmestere så dette var en tøff klasse.

TM senirogutta

Glade seniorgutter etter premieutdeling. F.v. Even, Thomas og Espen.

TM premieutdeling Morten

Sølv til Morten i U15 (-46 kg).

TM oppvarming

Stevnet gikk av stabelen i Skognhallen. Her varmer Morten og Annie opp før stevnestart.