Flott innsats av Ronja, Elisabeth og Morten under helgas TM/Norgescup på Levanger

Gull til Morten i U18 – 55 kg og bronsje til Elisabeth i U21 – 70 kg.

Lørdag 21. april gikk Åpent Trøndersk mesterskap (Norgescup) av stabelen i Levanger med 160 deltagere fra 14 klubber, derav 2 svenske.

Først ute av Ronja i U15. Dette var Ronjas første Norgescupstevne, og hun gjorde en flott innsats selv om de mer erfarne motstanderne ble for sterke denne gang. Uansett en lærerik erfaring og vi ser frem til å se Ronja på matta i fremtidige stevner også.

Elisabeth var også debutant i Norgescupen og stilte i en sammenslått klasse – 70 kg i U21. Her deltok ikke mindre enn tre landslagsutøvere og tre tøffe, svenske jenter. Elisabeth imponerte stort ved å slå en av landslagsutøverne i første kamp og gikk deretter en tøff og spennende kamp med en svensk jente som måtte gå på overtid etter at begge hadde scoret waza ari underveis. Først etter flere minutter på overtid klarte den svenske jenta å sette inn et kast og dro i land seieren. Imponerende innsats av Elisabeth som ble belønnet med bronsjemedalje etter å ha tapt semifinalen mot klassevinner Stine fra Judokwaien.

Elisabeth i kamp mot ei svensk jente med nesten godt pakket inn i bandasjer etter en smell tidlig i kampen.

Morten hadde hatt omgangsyke uka før stevnet og det var usikkert om han var frisk nok til å delta. Til tross for svært redusert form vant han fire kamper og ble belønnet med gull i U18 – 55 kg. På grunn av formen valgte han å droppe å delta i U21 denne gang.

Det var skikkelig Trondheimsdominans under denne Norgescupen. Utøverne fra Judokwaien gjorde det veldig bra og tilsammen ble det ikke mindre enn 12 gull, et sølv og 6 bronsjemedaljer til Trondheim.

Resultater fra Åpent TM (Norgescup) i Levanger 2018

Nesten alle deltagerne i helga fra Trondheim samlet på matta.