Brunt belte til Magnus :)

magnus

Fornøyd og stolt brunbelter (Magnus) i midten, flankert av (f.v.) Espen (sensor), Marius (uke), Fredrik (uke) og Jan Ove (sensor).

For første gang på mange år hadde vi en gradering til brunt belte (1. Kyu) i klubben i går kveld. NJK veteran Magnus Lyngaas Enge, som har trent i klubben siden 2003, besto graderingen med glans. Godt hjulpet av Marius og Fredrik som uker (de som Magnus demonstrerte teknikkene på), fikk Magnus vist 40 kast, en rekke bakketeknikker, kombinasjoner og motkast og tre fordypningsteknikker på den halvannen timen graderingen tok.

Dette var Magnus’ siste trening før han skal inn i militærtjeneste. Magnus har gjort en stor innsats som trener på barnepartiene i klubben, og styret og trenergruppa vil rette en stor takk for innsatsen som trener. Vi vil savne Magnus i klubben, men har stort håp om at han dukker opp på trening i fremtiden når han har fri og er i byen. Lykke til videre, Magnus!

magnus2

Magnus forklarer teknikk til sensor Jan Ove og Espen i forbindelse med demonstrasjonen av fordypiningsteknikker. Fredrik er uke.