Bronsje til Morten under helgas Vestkystcup (Norgescup)

vestkystcup16Morten deltok i helga på Vestkystcup i Sandnes i klassen U15 -55 kg. Han hadde dessverre vært syk hele uka og vi var lenge i tvil om vi skulle dra. Det var åtte deltagere fra hele landet i klassen. Til tross for svært dårlig form kom Morten til semifinalen, men da var kreftene brukt opp. Før kampstart var det klart at det ikke var forsvarlig å la ham gå flere kamper, og vi valgte derfor å trekke ham fra flere kamper p.g.a. sykdom. Dette var selvfølgelig veldig synd, men helsa må alltid komme først. Morten var forøvrig den eneste som slo han som tilslutt vant klassen.

Innsatset ble likevel belønnet med en fortjent bronsjemedalje, og viktige Norgescuppoeng som gjør at Morten er med i konkurransen om sammenlagtseieren i Norgescupen. Dette blir avklart når de offisielle resultatene foreligger.

Sandnes judoklubb arrangerte et flott stevne og vi kommer gjerne tilbake. Team Rein vil også takke gjengen fra Namsos JC og Judokwaien under ledelse av Jon og Tonje for haik fra flyplassen fredags kveld og for lage god stemning for de Midt-Norske utøverne.

Resultatene fra Vestkystcup 2016